Vantaan Kestävyyskierros kierros koostuu neljästä lajista:
Vantaa Hiihto 29.2.2020 Peruttu

Suunnistus 17.5.2020

Vantaa Triathlon 14.6.2020

Pyöräily 12.7.2020 (alustava)
Vantaan Maraton 10.10.2020

Yhteistuloksen saadakseen pitää osallistua ja päästä maaliin vähintään kolmessa lajissa. Pisteet lasketaan sijoitusten perusteella, ja Vantaan kaupunki palkitsee sekä naisten että miesten sarjojen parhaat kilpailijat rahapalkinnoilla.

Osallistumismaksu 150€ tarjoaa edullisen mahdollisuuden osallistua neljään kestävyysurheilutapahtumaan yhdellä ilmoittautumisella. Vantaan kestävyyskierros sopii niin voittoa tosissaan tavoitteleville kuin omaksi ilokseen kuntoilevillekin. Tervetuloa mukaan kestävyyskiertäjien hienoon joukkoon!

TERVETULOA!


Tapahtumia ovat järjestämässä Pihkaniskat, Triathlon Vantaa sekä Vantaan Seurayhtymä (Kenttäurheilijat-58 ryKorson Kunto ry ja Vantaan Salamat ry.)

Koronavirustilanne elää jatkuvasti, minkä vuoksi emme ole vielä tehneet lopullista päätöstä vuoden 2020 kierroksen peruuttamisesta/järjestämisestä. Teemme sen 31.5. mennessä ja tiedotamme päätöksestä välittömästi samassa yhteydessä. Samalla annamme jo ilmoittautuneille myös ohjeet mahd. ilmoittautumismaksun palautuksesta/osallistumisoikeuden siirtämisestä ensi vuodelle.

JOS kestävyyskierros pystytään tänä vuonna järjestämään, se starttaa Seutulan Kierroksen pyöräilyllä, jonka alustava päivä on 12.7. Vantaa Triathlon kisataan tämänhetkisen tiedon mukaan 16.8., Pihkaniskojen suunnistus syyskuussa (päivä avoin) ja Vantaan Maraton 10.10.